Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Fall in love with lashes

Hogyan befolyásolja munkád szempillaépítőként az applikáló csipesz?

2023. 01. 31. 00:00:00
Hogyan befolyásolja munkád szempillaépítőként az applikáló csipesz?

A szempillaépítés, vagyis a szempillahosszabbítás felhelyezése során az applikáló csipesz elengedhetetlen eszköz. Szempillaépítőként megfelelő tudás és tapasztalat szükséges ahhoz, hogy a vendégek számára ragyogó eredményeket produkálj – gyorsan.

Előző cikkünkben a műszempilla kialakulásának és fejlődésének történetével ismerkedhettél meg.

Most mélyebb betekintést kapsz arról, hogy milyen előnyökkel járhat egy profi csipesz használata pilla stylistként, illetve hogyan tudod használatával maximalizálni a hatékonyságodat.

A kezedre szabott applikáló csipesz kincset ér

Az applikáló csipesz egy olyan speciálisan kialakított kellék, amely egyik oldalán ívelt hegye van az egyes szempillák felszedéséhez, másik oldalán pedig lapos heggyel rendelkezik.
Lehetővé teszi, hogy még a finom szempillákat is pontosan tedd fel anélkül, hogy azok kicsúsznának a fogásból vagy a helytelen kezelés miatt eltörnének.

Stabil fogást biztosít számodra a szempilla felhelyezése közben, így rövidebb idő alatt érhetsz el gyönyörű eredményt. Különféle csipeszek állnak rendelkezésedre, hogy változatos megjelenést hozhass létre vendégeid egyéni igényeitől függően.

A különböző típusú csipeszek használatában szerzett tapasztalattal kiváló végeredmény és kevesebb applikálással eltöltött idő jár, ami felbecsülhetetlen értékké teszi a csipeszeket minden profi szempillaépítő készletében.

A kezedre szabott szempilla applikáló csipesz kincset ér

Az applikáló csipesz kihívásai

Ha napi szinten foglalkozol műszempilla applikálással, fontos, hogy az anyag minőségén túl a szorítás erőssége is megfelelő legyen számodra.

A merev csipesszel való napi 8-12 órás munkát követően ízületeid elfáradhatnak, a hosszú távú fokozott megerőltetés akár ínhüvelygyulladást is okozhat.

Miért legyen tűéles az applikáló csipesz?

1.      A volume technika tökéletes kivitelezéséhez kulcsfontosságú, hogy megfelelő élességgel rendelkező csipeszt használj – enélkül a fanolás folyamata gyötrően hosszú ideig tarthat.

2.      A korrekcióhoz és a töltéshez gyakran van szükség izolációs csipeszre. A tincsek gyors és precíz eltávolítását kellőképpen éles eszközzel tudod elvégezni.

Hogyan válaszd ki az ideális csipeszt?

  • Záródjon tökéletesen anélkül, hogy szorítanod kellene!
  • Legyen kellően hegyes a vége, hogy minden egyes szempilla szálat precízen tudj igazítani!
  • Férj vele hozzá könnyedén a szem nehezen elérhető részeihez!
  • Csökkentse a munkaidőd!

Hogyan válaszd ki az ideális szempilla applikáló csipeszt?

Webshopunkban elérhető csipeszeinket Katia Kirienkova, nemzetközileg elismert szempilla stylist tervezte. Kínálatunkban kizárólag olyan csipeszeket találsz, amivel gyönyörűen tudsz dolgozni és a kezed sem fárad el.

Tűpontos, gyors és kényelmes applikálást kívánunk!

Az oldal tetejére