Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Fall in love with lashes

Műszempilla

Tökéletes Lash Brill® pillák a tökéletes munkához!

A Lash Brill® műszempillák csúcsminőségű koreai PBT-ből készülnek, amiket Európában egyedül a mi webáruházunkban lehet megvásárolni. Ha könnyen és gyorsan fanolható műszempillákat keresel, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen ez volt a fő szempont a pilláink megalkotásánál!

Nem számít, hogy milyen technikához keresel pillákat, termékeink magas minőségének köszönhetően a munkáid gyönyörűek, a vendégeid pedig elégedettek és boldogok lesznek!

Pilla méreteink

Itt megtalálsz mindent a legegyenesebb A ívtől egészen a leglátványosabb K ívű műszempilláig! Nyújtó íveink: A, A+, B, C, L, K, M míg a kerekítő íveink: C+, CC, D, L+, M.

Az ívek kompatibilisek egymással, függetlenül attól, hogy függőleges vagy vízszintes mix technikát alkalmazol. Így a styling igazán látványos lehet!

A könnyebb munkavégzés érdekében a műszempillák zöld színű, esetenként még fekete színű tape-re vannak felhelyezve, amelyek közepes ragacsosságúak.

Minden technikával használható műszempillák!

Ha Rainbow technikával dolgozol, azaz felhúzás után a szálakat elsimítod jobbra vagy balra, akkor könnyen tudod majd használni a Lash Brill® műszempillákat.

Ha olyan technikával dolgozol, hogy felemelés után átrakod oldalra a műszempillákat és ott alakítod ki a különböző technikákkal a fanokat, akkor számodra is tökéletesek lesznek a Lash Brill® műszempillái.

Tökéletes tape méretek a gyors fanolásért!

Ügyeltünk arra, hogy 4 mm-8 mm-ig 2 mm a tape a szélessége, hogy kényelmesebben ki lehessen alakítani a fannak a talpát. 9mm-től felfelé pedig 3 mm a tape szélessége, hogy nagyobb méretekkel is könnyen tudj dolgozni.

Ha kezdő műszempilla stylist vagy, akkor:

  • A 0.10-es, illetve 0.85-ös vastagságú műszempillákat javasoljuk.
  • Classic, illetve 2D applikáláshoz 0.10DM és 0.85DM szempillákat ajánljuk.
  • Volume technikákhoz 0.07DM, 0.06DM, 0.05DM méreteket találhatsz webáruházunkban.

A műszempilláink kézzel készülnek. Ezért tömörek a sorok és nem hézagosak, ezzel is könnyítve a dolgod a volume fanok kialakításánál.

Környezettudatos és tartós

Termékeink 90%-ban környezettudatos, mágnessel ellátott papírdobozokban érkeznek. A műszempillák fólia tape-re vannak helyezve, ami segít a hosszútávú tartósság elérésében. Könnyen eltávolíthatóak és nem hagynak nyomot palettán vagy bármilyen más felületen, ahol használod őket.

Valóban fekete

A Lash Brill® műszempillák erősen pigmentáltak a tövektől egészen a végekig. Nem hagynak vöröses vagy kékes árnyalatot a volume applikálás után, hanem teljesen mély fekete a színük.

Kényelmes viselet

A szálak tömörek, a pillák pedig egyenesek. Rugalmas anyaguknak köszönhetően maximálisan kényelmes viseletet biztosít éjjel-nappal a vendéged számára. A dobozok pontosan azt tartalmazzák, amit vásárolsz, a pilla diamétere megegyezik a tövétől a végéig.

Professional Line pillák

A Professional Line dobozaink one-size és mix tálcásan is kaphatóak, azaz nagyon gazdaságos, hosszú soros kiszerelésben érkeznek.

One-size, azaz egyméretű pillák

16 sorosak. Webáruházunkban találhatóak mini box kiszerelések, amelyekkel tesztelni tudod vásárlás előtt a termékeket.

Ívek magyarázata

C ív

A C ív egy rendkívül elegáns, nyújtó ív, amivel természetes hatást lehet elérni, de javasoljuk még a cicás és eyeliner effektekhez is. A Lash Brill® C ívű pilláinak íveltsége nagyon elegáns és finom. Ajánljuk hozzá a B ívű mix pillát, amivel gyönyörű cicás szetteket lehet építeni. Felülnézetből ez a műszempilla hosszúnak tűnhet, de amikor a vendég szemből megpillantja magát a tükörben, akkor nem látja majd az extrém íveltséget, csak a csodaszép végeredményt!

C+ ív

Íveltebb, mint a C ív, de még mindig a nyújtóívek családjába tartozik. Akik régebb óta szempilláznak, azoknak a C+ ívet úgy mutatnánk be, mint a régi CC ív. Viszont a jelenlegi CC ívek azok sokkal extrémebbek, mint a régiek voltak, ezért a C és CC nagy ívkülönbsége miatt bevezettük a C+ méretet, ami tökéletesen kombinálható akár a D ívvel is! Az idősebb korosztály közkedvelt választása, de azok is szeretik, akik a természetes hatást részesítik előnyben. One sizeban elérhető.

D ív

Hagyományos, elegáns ív, ami a kerekítő ívcsaládba tartozik. Nem olyan göndör, mint más termékcsaládok D ívei, de nagyon látványos. Ajánljuk a fiatalabb korosztály babás szett kedvelőinek. One sizeban elérhető.

L ív

Hosszú talpú műszempilla, amelynek nagyon éles a töréspontja. Ajánljuk fox eye effekthez és cicás szettekhez. De tökéletes az eyeliner hatáshoz, 3D-hez vagy akár nagyobb volume-okhoz is. Csak mixben érhető el.

L+ ív

Viszonylag hosszú talpú műszempilla két törésponttal, így ez az egyik leglátványosabb ívünk. Az élesebb töréspont a talprész végénél, míg a másik az íveltség 60%-tól befelé található. Ezért nyitott szemnél az L és D ívnél sokkal extravagánsabb és feltűnőbb.

M ív

Közepes talphosszúságú, nagyon puha töréspontú műszempilla. A nyújtó és kerekítő ívcsaládokba is tartozik. Gyönyörű cicás és mókuska szettekhez javasoljuk. Tökéletes választás azoknak, akiknek lefelé nővő szempilláik vannak, mert ezzel az ívvel azt szemből ellensúlyozni lehet. A kisebb talpának köszönhetően kevésbé eshet le, mint például az L ív.

K ív

Új ív a piacon és egyben a legextrémebb is! K, mint Katia Kirienkova ív, hiszen ő tervezte és alkotta meg! Kisebb talprésze van, mint az M ívnek. Finoman, mégis azonnal felfelé ívelő műszempilla, ennek köszönhetően pedig rendkívül látványos. Fiatalok körében nagyon népszerű! Ajánljuk a mókuska és fox eye effektű szettek készítéséhez.

Az oldal tetejére