Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Fall in love with lashes

0.10 DM

Klasszikus, illetve 2D hosszabbításhoz és sűrítéshez ajánljuk kezdő és haladó szempilla stylistoknak átlagos, közepes vagy picit vastagabb természetes állományra.

Tökéletes Lash Brill® pillák a tökéletes munkához!

A Lash Brill® műszempillák csúcsminőségű koreai PBT-ből készülnek, amiket Európában egyedül a mi webáruházunkban lehet megvásárolni. Ha könnyen és gyorsan fanolható műszempillákat keresel, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen ez volt a fő szempont a pilláink megalkotásánál!

Tartós megoldás

Hosszú távon kiválóan tartják a színüket és íveltségüket. Legalább 3, de akár 8 héten keresztül is viselhetőek és nyáron sem veszítenek a pigmentáltságból, hiszen olvadáspontja 224 Celsius fok!

Kényelmes használat

A kicsi méretek 2 mm széles ragasztó csíkra vannak felhelyezve. A ragasztó csík fólia alapon van, így nem hagy nyomot a palettán és többször is felhasználható.

Zöld, esetenként fekete tapen találhatóak a műszempillák, amely univerzális minden volume pick-up és kézi technikákhoz. Világos tompított a színe, ami így hosszú távon kíméli a szemeket. Haladók számára a következő volume típusokhoz: Kim Style sugarak, Wet effect, natúr stylingok, perfect frame technikák. Minden technikához kiváló szintezni.

Kompatibilis pillák

B, C, C+, CC, D, M, L, L+, K ívek tökéletesen kompatibilisek az ívek vízszintes és függőleges mixeléséhez.

Vékony természetes szempillákra nem javasoljuk a használatát, ahhoz inkább a 0.85 vagy 0.07 ajánlott.

Rendezés:
Az oldal tetejére