Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Fall in love with lashes

Műszempilla applikáló csipeszek

Lash Brill® műszempilla applikáló csipeszei

Szempillaépítőként neked is a legfontosabb eszközeid közé tartoznak a csipeszek. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű műszempilla applikáló csipeszekkel dolgozol, hiszen ez befolyásolja a gyorsaságod, pontosságod és persze a végeredményt is!

Fontos szempontok a csipesz kiválasztásánál

Ha a napjaid nagy részében pillázol vagy szeretnél, akkor a fém minőségén túl a szorítás erőssége is szempont lesz! A szalonorientált csipeszeinket Katia Kirienkova nemzetközileg elismert szempilla stylist és díjnyertes oktató tervezte. Így a webshopunkban csak olyan műszempilla applikáló csipesz található, amivel garantáltan szépen tudsz dolgozni és könnyű a szorítása a kényelmes munkavégzés érdekében.

Ha merev csipesszel dolgozol napi 8-12 órát, akkor az ízületeid nagyon hamar elfáradhatnak. Ráadásul, a túlerőltetéstől akár ínhüvelygyulladást is kaphatsz. Így akár hetekre kieshetsz a munkából. Ezért csipeszeink a gyártás után még egy kézi reszelésen is átesnek, hogy még könnyebb legyen a szorítás és finomabb a dolgozó zóna.

Csúszásgátlós csipeszek

Jó hír a kezdő és izgulós szempilla stylistoknak, hogy tervezésnél figyelembe vettük kéréseiteket! Ezért a Lash Brill® csipeszek egyrészt csúszásgátlós redőzettel rendelkeznek, másrészt tűélesek a gyorsaság és pontosság érdekében. Így sokkal gyorsabb a lash fanok kialakítása! A redőzet abban is segít, hogy megmutatja, hol a legjobb szorítani a csipeszeket: mindig ott, ahol ez a felület véget ér!

A minőség az első

A raktárkészletünktől függően számos különböző típusú csipesz elérhető webáruházunkban. Minden egyes darab, amit tőlünk rendelsz, egy minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül, mielőtt feladásra kerül. A legfontosabb, hogy a te saját technikádnak megfelelő csipeszt válassz, hogy kényelmesen és gyorsan, de pontosan tudj vele dolgozni.

A volume technikához nagyon fontos, hogy a csipesz tűéles legyen, mert ha nem az, akkor a fanolás nagyon lassú lesz. Ugyanez vonatkozik az izoláló csipeszekre, mivel gyakran korrekcióhoz vagy töltéshez a csipeszekkel távolítják el a lenőtt tincseket. A gyors és precíz eltávolításhoz tűéles izoláló és éles talpazatú volume csipesz. Ezeket mind megtalálod webáruházunkban.

Profi tipp

Ha meglévő csipeszed nem fog jól, akkor használd a csipesz tisztító liquidet, amelyet a Kellékek kategóriában megtalálsz! Ez segít hosszútávon tisztán tartani eszközeidet.

Ne feledd, a megfelelő csipeszekkel és helyes tartás technikájával:
♥️ kényelmesen tudsz dolgozni
♥️ gyorsabban tudod építeni a pillákat
♥️ nem fájdul meg tőle a kezed
♥️ magabiztosan tudsz pozícionálni
♥️ olyan érzés, mintha az ujjaid folytatása lenne!

Rendezés:
Az oldal tetejére