Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Fall in love with lashes

Természetes és dögös: mindent a Cat Eye stylingról

2023. 07. 04. 15:15:00
Természetes és dögös: mindent a Cat Eye stylingról
A szépségipar világában folyamatosan jelennek meg új trendek és stílusok, amelyek közül néhány azonnal megkapja a népszerűséget, mások pedig idővel, fokozatosan terjednek el. A pillák esetében sincs ez másképp: az egyik olyan stílus, amely hosszú ideje a kedvencek között szerepel - és nem véletlenül, az a cat eye styling.

Miért is olyan különleges és vonzó ez a stílus a vendégek számára?

Egyértelmű, hogy a végeredmény nőies, csábító és kiemeli a szemek szépségét. A cat eye styling az elegancia és a szexiség tökéletes kombinációja, amely bárkit képes lenyűgözni. Minden stílusnak vannak fortélyai és buktatói, ami alól a cat eye styling sem kivétel!

A tökéletes ívek és ívkombinációk

Az első és legfontosabb dolog, amit meg kell említeni, az a megfelelő műszempilla ívek kiválasztása és kombinálása.

A cat eye hatást többféle ívvel is elérheted:

J ív: Ezzel az ívvel kifejezetten az elején kerekítheted ki a pillákat, és segít a természetes hatás elérésében.

B ív: Ez az ív enyhén döntött és kiemelő hatású, amely szépen formálja a pillákat.

• C ív: A C ív már erősebben döntött és függőlegesebb, így extra hosszúságot és ívelt hatást ad a szempilláknak.

• L ív: Az L ív egy függőleges és kiemelő ív, amely ebben az esetben a külső szemzugban adhat extra hosszúságot és feszesítést.

• M ív: Az M ív kifejezetten kiemelő hatású, és tökéletesen formálja a szempillákat a középső szemzugtól a külső szemzug felé haladva.

• K ív: A K ív erősen kiemelő és ívelt hatást ad a szempilláknak, cicás hatásnál különösen a külső szemzugban használom.

Fontos, hogy megfelelően kombináld ezeket az íveket, hogy elérhesd a kívánt cat eye hatást. Kezdd a belső szemzugnál enyhébb ívekkel, majd haladj fokozatosan az erősebb és kiemelőbb ívek felé.

Az alábbi kombinációk bizonyultak nálam a legsikeresebbeknek:

• J+B: Kezdd a belső szemzugtól J ívvel, majd haladj tovább B ívvel, hogy kiemeld a szemek szépségét és vonzerejét.

• B+C: B ívvel kezdd a belső szemzugtól, majd folytasd a C ívvel a külső szemzug felé. Ez a kombináció extra hosszúságot és kiemelést ad a szempilláknak, így intenzív cat eye hatást érhetsz el.

• C+L: Kezdd C ívvel a belső szemzugtól, majd haladj tovább az L ívvel a külső szemzug irányába. Ez a kombináció extra kiemelést és feszesítést ad a külső szemzugnak, így csábító cat eye hatást hozhatsz létre.

• C+K: A C ívvel indítsd a belső szemzugtól, majd folytasd a K ívvel a külső szemzugban. Ez a kombináció különleges ívelt hatást és kiemelést ad a szempilláknak, így varázslatos cat eye megjelenést érhetsz el.

 

Kinél kerüld a cat eye stylingot?

Fontos megjegyezni, hogy a cat eye stílus nem mindenkinek ideális választás, így kénytelen vagy más stylingot javasolni.

Íme néhány eset, amikor érdemes elkerülni a cat eye műszempillát:

Szomorú szem: Ha valakinek alapvetően szomorúnak tűnő szeme van, a cat eye stílus csak tovább hangsúlyozná ezt a vonást. Ebben az esetben érdemes olyan stílust választani, amely nyitottabb és emelő hatást eredményez.

Ázsiai típusú/rés szemek: Általában az ázsiai típusú vagy résnyire nyitott szemek esetén a cat eye stílus zárva tartja a tekintetet és nem nyitja vagy nagyítja azt. Tehát, ilyen szemtípusnál, érdemes más stílust kipróbálnod.

Erősen megereszkedett felső szemhéj: Ha a felső szemhéj erősen megereszkedett, a cat eye műszempilla csak még jobban kiemelheti ezt a problémát. Inkább olyan stílust válassz, amely emeli és feszesíti a szemhéjat.

Ahhoz, hogy a cat eye műszempilla styling valóban lenyűgöző legyen, fontos, hogy személyre szabott megoldást találj. Sőt, színes pillákat is bevetve készíthetsz igazán mesés szetteket!

Mindenki egyedi és különleges, és a személyiséghez, szemformához és egyéb jellemzőkhöz igazodva kell kiválasztani a megfelelő stílust, amihez viszont megfelelő tudásra van szükséged! Az oktatásaim alkalmával ilyen apróbbnak tűnő, mégis szerintem nagyon fontos részletekre is kitérek!

Bízom benne, hogy ez a blog segített megismerni a cat eye műszempilla styling rejtelmeit.

Kellő inspirációval, tudással és professzionális termékekkel Te is csodás cicás szetteket építhetsz!

Az oldal tetejére