Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Fall in love with lashes

Lash Congress Pro - a szakma legjobbjai egy helyen

Lash Congress Pro - a szakma legjobbjai egy helyen

Szeretnél te is óriásit fejlődni szakmailag egyetlen nap alatt?

A Lash Congress Pro sokadik alkalommal lesz megrendezve, azonban hosszú évek óta most először személyesen várunk téged!

Te tudod, mi az a Lash Congress Pro?

A rendezvény 2019-ben látott napvilágot, de az elmúlt években csupán online került megrendezésre. Most azonban a jelentkezők személyesen is megismerhetik azokat a stylistokat és szépségipari marketingeseket, akiktől évek óta tanulnak, vagy tanulni szeretnének.

Ezen a szakmai konferencián olyan információkkal gazdagíthatod tudásodat, amikkel az ember nem találkozhat bármelyik nap. Ha szeretnél új lehetőségeket felfedezni és képbe kerülni a legújabb trendekkel, szakmai dolgokkal, akkor ez a rendezvény rád vár. Használd ki, hogy a műszempillás szakma csúcsán lévő stylistok és szakemberek egyszerre lesznek egy helyen, és tudásukat megosztják a közönséggel.

Ez a konferencia azért is egyedülálló, mert nem csak elméleti tudás kerül a birtokodba, hanem vizuális élmények segítségével a világ top oktatói a gyakorlatban is megmutatják azt, amiről beszélnek. A makró kamera és vetítővászon segítségével a technikai folyamat sokkal jobban a szemed elé fog tárulni, mint egy csoportos oktatáson.

Kiknek is szól ez valójában?
Egyaránt várunk, ha a kezdő, vagy a haladó stylistok táborát erősíted, de úgy érzed, bőven van még hová fejlődnöd. Oktatóknak és szépségszalon,stúdió tulajdonosoknak, akik szeretnék felpörgeti az üzletet és hasznos, valóban működő marketing tudással gazdagodni.

De legfőképp azoknak, akik úgy érzik, hogy szeretnének szakmailag szintet lépni.

És mi a legjobb az egészben?

A belépőjegy áráért összesen 5 oktatás tananyagát kapod meg egy nap alatt, emellett tanulhatsz olyanoktól, akiknek az előadása nem érhető el Magyarországon.

Miről is van szó?

Fejlődj szakemberként és vállalkozóként egyaránt a Lash Congress Pro 7.0 konferencián, dolgozz és add el magad úgy, mint egy profi.

A szakma legnevesebb stylistjaival és előadóival találkozhatsz a rendezvény során.

  • Olga Nevmienko a Perfect fan készítés technikájáról fog beszélni. Több mint 10 éves műszempilla építő szakmai tapasztalattal rendelkezik, további több mint 5000 stylist tanult a kezei alatt világszerte. Többszörös nemzetközi bajnokként és versenyek zsűrijeként biztos lehetsz benne, hogy tudása számodra is hasznos, építő jellegű lesz. Előadásában többek között hallani fogsz a fan készítés fő szabályairól, a fan talpának deformálódásának okairól, a probléma helyrehozásáról, a ragasztóba mártás technikájáról, és még sok másról.
  • Anzhela Baks Olaszország vezető műszempillaipari brandjének, az Imperial L&B-nek tulajdonosa, aki ugyan úgy kezdte pályafutását, ahogy talán te is: egy bérelt stúdióban. De hogyan jutott a szakma csúcsára csupán 4 év alatt? Erről beszél A vállalkozás bővítésének titkos kódja című előadásában, amely során érinteni fogja a terjeszkedés, pénz fontossága témaköröket, illetve azt is megtudhatod tőle, hogyan építs jövedelmező vállalkozást és hogyan mássz ki egy anyagi zsákutcából.
  • Oksana Tkachenko többek között segítségedre lesz azzal kapcsolatban, hogyan tudsz ráerősíteni egyes effektekre, illetve a segédeszközökkel kapcsolatban, amelyek segítenek elérni azokat a bizonyos effekteket, és leleplezi egyedi styling technikáját is. 8 éves pályafutása alatt nemzetközi oktatóvá nőtte ki magát, többszörös verseny győztes és díjazott stylist.
  • Anna Laska előadása során segíteni fog tökéletesíteni a vizuális kontentet, elemezni fogja a reels videókat, illetve segíteni fog a kamera megfelelő beállításán. 8 év tapasztalattal és 4 szakmai könyvvel a háta mögött számos stylist munkáját segítette már. Nemzetközi előadóként és zsűriként világszerte hozzásegítette a szakmabelieket vendégkörül építéséhez.
  • Anna Davudova témája a Perfect frame vonal elérésének módszerei lesz. Beszélni fog az alapszabályokról, a deformálódás okairól, valamint a kontaktzóna és a függőleges pozícionálás kapcsolatáról. Előadónk az első műszempilla gyár megálmodója és alapítója Oroszországban. Nevéhez fűződik a Qu.LikeYou brand és a Divine Lash University akadémia is. Oroszország egyik vezető oktatója, nemzetközi előadó és zsűritag.

Tehát a szakmai előadások mellett profi marketingesek tanácsaival is gazdagodhatsz a konferencia napján azért, hogy te is még profibbá válhass hivatásodban.

Ez mind szép és jó, de miért van erre ténylegesen szükséged?

Egyrészt pénzt és időt spórolsz a Lash Congress Pro-n egyetlen nap alatt, mivel nem kell több különböző előadásra befizetned és elmenned, hiszen ezúttal egy helyen, fix áron megkaphatod őket. Másrészt pedig a szakemberi fejlődés mellett vállalkozóként is biztosabb talajon állhatsz, hisz az elhangzó tanácsokkal könnyedén lekörözheted a környékeden ténykedő stylistokat.

Tanulj a legjobbaktól és add el magad úgy, mint egy profi!

Vegyél részt olyan oktatásokon, amelyek Magyarországon nem érhetőek el bármikor!

A legnevesebb esemény, amelyről mindenki beszélni fog, te miért maradnál ki? Vedd meg jegyedet és biztosítsd be helyed még most! Legyél jelen 2024. május 19-én Hajdúszoboszlón, ahol csak az igazán elhivatott stylistok lesznek jelen.

A megvásárolt jegyed garantálja az egész napos jelenlétedet a konferenciára, az egész napos ellátást, a gála vacsorát, a szponzor ajándékokat, vásárlási kedvezményeket, és természetesen gyermekfelügyelet igény esetén.

Legyél tulajdonosa továbbá 5 db oklevélnek egyesével minden egyes előadótól, és egynek a konferencián való részvételről.

Siess, hiszen március 31-én zárul a jelentkezési határidő!

Az oldal tetejére