Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Fall in love with lashes

Egy profi műszempillastylist szalonjának elengedhetetlen kellékei

2023. 07. 03. 14:43:00
Egy profi műszempillastylist szalonjának elengedhetetlen kellékei
Előző blogunkban a szempillák tisztításával foglalkoztunk, most kanyarodjunk el a vendégszervíz egy apró, de mégis jelentős szegletébe: az elengedhetetlen kellékek és kiegészítők tárházába.

Ha szereted a divatot, a szépséget és érdekel úgy egészében a szépségipar, akkor a műszempillastylist szakma tökéletes választás lehet számodra. Azonban ehhez szükséged lesz néhány alapvető eszközre, amelyek segítségével a csodás pillák mellett valami pluszt is adhatsz a vendégeidnek, amitől hűségesen visszajárnak majd hozzád.

A professzionális szalonban az alapvető eszközök megléte nem lehet kérdéses.

Mik azok, amiket feltétlenül be kell szerezned egy szalon nyitásakor?

1. Szempillafésűk, applikátorok

2. Fejpánt: higiénés szempontból elengedhetetlen, mivel egyik vendég sem díjazza, ha valaki órákon át a homlokát tapogatja, és persze elég valószínű, hogy Te sem szívesen tennéd ezt.

A nyári időszakban megnő a zsírosodásra való hajlam, ami a homlok környékére fokozottan igaz. Az érintkezéssel csak tovább fokozod ezt! A fejpántjaink pihe-puha anyagból készülnek, cukik és több színben is kaphatóak, amiért a vendégek többsége oda és vissza van!

3. Szemalátétek és tape-k

4. Ragasztótartó

Több megoldás is létezik az éppen használatban lévő ragasztócsepped tárolására:

  • ragasztótartó gyűrű,
  • alumínium lapka,
  • üveg,
  • jade kő,
  • holdacska.

Az én személyes kedvenceim az öntapadós ragasztótartó holdacskák, amik igen praktikus eszközök a műszempillastylistok számára. Ezek a kis tartók megvédik a ragasztódat az idő előtti polimerizációtól!

5. Kötények: egy valamit magára adó műszempillastylisnak fontos, hogy tiszta és rendezett környezetben dolgozzon. Ennek érdekében viselhetsz kötényt, ami megvédi a ruhádat és még professzionális, sokkal megbízhatóbb külsőt is kölcsönöz! Általában praktikus zsebekkel vannak ellátva, amelyekben könnyedén tárolhatod az eszközeidet.

6. Marketing eszközök: az üzleti sikerhez a megfelelő marketing eszközök is hozzájárulnak. Az ügyfélkapcsolatok fenntartása érdekében használj köszönőkártyákat, amiket távozáskor a vendégnek átadhatsz! Ezek a kártyák lehetőséget nyújtanak arra, hogy ajánlásokat tegyenek vagy visszatérjenek a szalonba, és erősítik a szalon professzionalitását és jó hírnevét.

Emellett más marketing eszközöket is alkalmazhatsz, mint például szórólapok, online hirdetések és közösségi média promóciók, hogy növeld a szalon láthatóságát és vonzerejét.

Fontos, hogy mindezeket a kellékeket és eszközöket kiváló minőségben, biztonságos és higiénikus körülmények között használd.

A műszempillastylist szalonok elengedhetetlen kellékei sokkal többet jelentenek, mint csupán eszközök. Nem éri meg spórolni rajtuk, mivel ezeket mutatod kívülre és ezek az eszközök segítenek a munkád precíz és minőségi végzésében, miközben a szalon arculatát és professzionalizmusát is erősítik.

Az oldal tetejére